Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

De Makelaar met een hart voor Heerlen

Bent u op zoek naar een makelaar in de regio Heerlen? Dan bent u bij FinSafe Makelaardij aan het goede adres. Wij weten als geen ander dat er veel komt kijken bij het aankopen van een nieuwe woning. Wij helpen u graag met de begeleiding en weten precies waar we u op moet letten. Ook bij de verkoop van uw woning staan we graag voor u klaar. Met onze jarenlange ervaring op de vastgoedmarkt weten wij voor u een succesvol resultaat te behalen. Of het nu gaat om aankoop, verkoop of advies op het gebied van hypotheken en verzekeringen.

Wonen in Heerlen

Heerlen, van oudsher een rijke stad door de mijnen, is tegenwoordig een parel om te wonen. Met de vele festiviteiten behoort Heerlen tot een zeer geliefde stad. Wat te denken van Corio Tropical: een gezellige Tropische en drukbezochte markt, met dans en muziekoptredens of The Notorious IBE: een internationaal spektakel met Dancebattles, dansshows, workshops, masterclasses en afterparties. Ook op sportgebied heeft Heerlen veel te bieden. Zo wordt er jaarlijks de RaboRonde Heerlen verreden. Een wielevent op de 1e vrijdag na Tour de France.

Heerlen is de tweede grootste stad in Zuid-Limburg en kenmerkt zich door het gezellige Pancratiusplein met de Sint-Pancratiuskerk en de diverse horecagelegenheden en het glaspaleis. Maar ook de vele bezienswaardigheden zoals Kasteel Ter Worm, het Schachtgebouw of de Weltermolen. Kortom, Heerlen is bij uitstek een diverse stad die zijn inwoners veel te bieden heeft.

Aankoopmakelaar Heerlen

Bent u op zoek naar een geschikte woning in Heerlen? Wij helpen u graag in de wirwar van het huizenaanbod. Zo hoeft u zelf niet te zoeken, maar gaan wij voor u op zoek naar uw droomwoning. Het voordeel van FinSafe Makelaardij is dat wij al vaak in een zeer vroeg stadium u op de hoogte kunnen brengen van interessante woningen. Tevens helpen wij u bij het realiseren van de beste prijs.

Verkoopmakelaar Heerlen

Verkoopstress? Niet als u met FinSafe Makelaardij werkt. Als verkoopmakelaar in de regio Heerlen ontzorgen wij u volledig. Door onze expertise en ervaring weten wij als geen ander hoe we uw woning moeten aanbieden. Zo ontvangt u een reële waardebepaling met een persoonlijk verkoopplan, maken we Full Color brochures en Professionele fotoreportage en publiceren we uw woning op verschillende kanalen.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Reële waardebepaling

  • Persoonlijk verkoopplan

  • Publicatie op Jaap, Funda, Huislijn etc.

  • Full color brochures

  • Opvallend “te koop” bord

  • Professionele foto-reportage

  • Presentatie in etalage Plein 1992

  • Actief gebruik van social media

  • Alle werkzaamheden door een makelaar

  • Optioneel advertentie mogelijk die wij ondersteunen en coördineren