Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

De makelaar met een hart voor Sittard

Bent u van plan uw woning te verkopen of bent u op zoek naar een woning in de regio Sittard? Kies dan voor de ervaren aanpak van FinSafe Makelaardij. Met onze expertise en ervaring zijn wij een betrouwbare makelaar in de regio Sittard. Wij weten als geen ander uw wensen en behoeften om te zetten in de juiste woning. Ook weten wij precies waar u op moet letten tijdens de aankoop van een woning. Zo realiseren wij keer op keer een succesvol resultaat. Of het nu gaat om aankoop, verkoop of advies op het gebied van hypotheken en verzekeringen.

Wonen in Sittard

De naam Sittard is afgeleid van het Oudhoogduitse sîte dat zoveel betekent als hoogte of berghelling. Deze naam is ontstaan doordat gelegen was tegen een helling, de Kollenberg. Tegenwoordig telt Sittard zo’n 40.000 inwoners en is het na de fusering met een aantal kleine plaatsen en Geleen uitgegroeid tot de derde grootste gemeente van Limburg met zo’n 95.000 inwoners.

Sittard is bij woningzoekers zeer geliefd. De stad heeft namelijk enorm veel te bieden. Van de Schouwburg De Domijnen, de verschillende hogescholen, de prachtige kerken zoals Basiliek van Onze-Lieve-Vrouw van het Heilig Hart tot de indrukwekkende natuur. Dit alles maakt Sittard tot een van parels van het Zuiden.

Ook op sportgebied heeft Sittard een rijke historie. Met voetbalclub Fortuna Sittard en handbalvereniging OCI-Lions staat Sittard nationaal hoog aangeschreven. Tot slot beschikt Sittard over een aantal evenementen die het tot een ware trekpleister maakt. Zo vindt er elke jaar de 80 kilometer lange Kennedymars plaats en is het Oktoberfeest in Sittard tot ver over de grenzen geliefd.

Aankoopmakelaar Sittard

FinSafe Makelaardij is uw ideale aankoopmakelaar in de regio Sittard. Wij weten als geen ander dat het aankopen van een woning één van de belangrijkste uitgaven in het leven is. Het is dan ook belangrijk dat u precies weet wat u koopt en u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. FinSafe Makelaardij helpt u daarbij! Met onze jarenlange ervaring op de vastgoedmarkt en onze gedegen kennis weten wij precies waar u op moet letten tijdens het aankopen van een woning. Het kan namelijk voorkomen dat door enthousiasme en moties bouwkundige gebreken niet opvallen of dat koopsom minder uitmaakt. Wij beperken dit zoveel mogelijk door het werk voor u uit handen te nemen. Zo kunt u volop genieten van dit mooie traject.

Verkoopmakelaar Sittard

Bent op zoek naar een verkoopmakelaar in Sittard? Met FinSafe Makelaardij bent u vrij van verkoopstress! Wij ontzorgen u volledig en weten als geen ander hoe we uw woning moeten presenteren. Zo verzekeren we u de beste prijs. Wij zorgen o.a. voor een professionele fotoreportage, publicaties op verschillende kanalen, een persoonlijk verkoopplan en een opvallend ‘te koop’ bord.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Reële waardebepaling

  • Persoonlijk verkoopplan

  • Publicatie op Jaap, Funda, Huislijn etc.

  • Full color brochures

  • Opvallend “te koop” bord

  • Professionele foto-reportage

  • Presentatie in etalage Plein 1992

  • Actief gebruik van social media

  • Alle werkzaamheden door een makelaar

  • Optioneel advertentie mogelijk die wij ondersteunen en coördineren